Huidverbetering

Lemon Treatment

Lemon Treatment

€67,50 | De eerste zonnestralen schijnen weer op onze huid. Daarom is het tijd voor een heerlijke Summer treatment waarbij je gezicht en je lichaam worden behandeld.

Lees meer

Mijskin Dermalogica Duo behandeling

€ 57,50 p.p. | Samen genieten en tevens een gezonde & mooie huid! Kies dan voor een Dermalogica duobehandeling van Mijskin. Maak er een heerlijke dag van met je beste vriendin, moeder of vriend.

Lees meer

Proskin 45 Gezichtsbehandeling

€ 50,00 | Een gepersonaliseerde 45 minuten gezichtsbehandeling behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken

Lees meer

Proskin 60 Gezichtsbehandeling

€ 65,00 | Een uitgebreide gezichtsbehandeling van 75 minuten gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Facemapping huidanalyse.

Lees meer

LED-licht-therapie Gezichtsbehandeling

Vanaf €15,00 | LED-licht-therapie is een effectieve behandelwijze voor huidverjonging en algemene huidverbetering. LED-licht-therapie is ontwikkeld door de NASA met als doel het verbeteren van de wondgenezing en het bevorderen van weefselgroei in de ruimte.

Lees meer

Mijskin Pro Power Peel

Vanaf €97,50 | De Pro Power peel is een volledig gepersonaliseerde peeling welke de textuur en uitstraling van de huid verbeterd. Deze krachtige peeling van Dermalogica is ook als kuur beschikbaar voor een nog beter resultaat.

Lees meer

Mijskin Micro Zone Treatment

Vanaf € 31,50 | Een microZone is een korte doeltreffende snelle behandeling van 30 of 45 minuten. De microZone behandeling van Ontspanningcentrum mijskin geeft de huid een snelle boost & oppepper die het op dat moment nodig heeft.

Lees meer

Mijskin Facemapping

GRATIS | Bij het uitkiezen van een gezichtscrème kun je tot een aankoop verleid worden door een mooie verpakking, een pakkende reclame of een lekkere geur. Maar koop je dan eigenlijk wel het product dat goed is voor jouw huid?

Lees meer