Wimperlifting van Onstpanningscentrum mijskin Drachten is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen.Een wimperkrultang wordt hierdoor overbodig.

De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Lash Volume Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten. Zowel korte als lange wimpers. Met de LVL techniek worden de wimpers verlengd, om een sprekende blik te krijgen.

Voordelen wimperlifting

  • Resultaat 6-8 weken zichtbaar
  • U hoeft geen wimperkrultang meer te gebruiken
  • Ogen lijken groter
  • Geeft een natuurlijke uitstraling
  • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Hoe werkt wimperlifting

U wordt verzocht zonder oog make-up te komen. Uw wimpers worden door de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting voor de wimper vloeistof. Er worden siliconen pads op uw oogleden geplaatst. De wimperharen worden aan de siliconen pads bevestigd. Hierna wordt de permanent vloeistof aangebracht. Dit blijft 10 minuten zitten, afhankelijk van de dikte van de haren. Vervolgens brengen wij het wimper fixeergel aan. Ook dit blijft 10 min zitten. Indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden. Daarna zijn uw wimpers gelift. De Lash Lift mag eens in de 6 weken toegepast worden.

Slechts € 48,50